Skip links

OVER

ONS

Bij Typla draait alles om de perfecte balans tussen ervaring en de nieuwste oplossingen.

Samen met onze klanten verkennen, ontdekken en ontwerpen we innovatieve concepten die hun business verder helpt. Met de laatste technologie brengen we die vervolgens tot leven.  Dat levert vaak baanbrekende oplossingen op waarmee de klant vol vertrouwen de toekomst tegemoet kan zien.

 

Omdat we bij veel bedrijven over de vloer komen, hebben we kennis van de meest uiteenlopende branches en bedrijfsprocessen. Met onze kennis van IT en innovatieve techniek, kunnen we de mogelijkheden en uitdagingen goed inschatten. We zijn creatief en denken graag mee over de optimale oplossing voor jouw bedrijf.

Wij werken samen met

ONS TEAM

René Bekker

René is al ruim twintig jaar werkzaam op het grensvlak van bedrijfsprocessen en ICT. Hij heeft een enorme vracht aan technische kennis en ervaring, en is altijd op zoek naar nieuwe tools en mogelijkheden. Met een duidelijke visie op ICT en slimme architectuur, houdt hij iedereen op het goede spoor.

Remy Boekhout van Solinge

Met zijn achtergrond als online marketeer bedenkt Remy de meest creatieve innovatieve concepten voor onze klanten. Hij is dé UI/UX designer van Typla en neemt de lead bij in het ontwerpen van interactieve, intuïtieve gebruikersfuncties met een vlijmscherpe look and feel.

Kelly Daamen

De datagedreven organisatie heeft de toekomst. Dat weet Kelly als geen ander. Hij stond twintig jaar geleden aan de wieg van de data-analyse en beheerst het vak als geen ander. Met zijn ervaring helpt hij klanten hun weg te vinden in alle data en er meer uit te halen. Geef hem een database en Kelly tovert de meest intelligente dashboards en rapporten tevoorschijn.